Infinite Load Articles

Krátká historie michelinských hvězd v Česku. Cesta k národnímu průvodci MICHELIN...

Příběh MICHELIN Guide v České republice není dlouhý, ale je plný symbolických okamžiků, které předznamenaly současný úspěch. Ten je nyní reprezentován deseti klasickými hvězdami...

VÁNOČNÍ KUBA. Tradice milovaná, nenáviděná i polozapomenutá

Houbový kuba se základem v ječných kroupách či krupkách, vytuněný houbami, s česnekem, který má říz a s vůní majoránky. Pěkně dokřupava zapečený... Dříve...

TEKUTÉ POKLADY S CHUTĚMI LÉTA. FASSBIND – nejstarší švýcarská palírna mezi...

Pálenka, která okouzlila Napoleona, cara, rakouského císaře i britskou královnu. Už od roku 1848 je palírna Fassbind v městečku Oberarth usazeném v zeleni centrálního...

MICHELIN rozzářil nad Českem deset hvězd. Nejvíc svítí dvouhvězdné Papilio

Česko vstupuje do gastronomické ligy šampionů. První národní Průvodce MICHELIN pro Českou republiku potvrzuje už sám o sobě světovou úroveň tuzemské kuchyně. Publikace byla...

Vánoční dárek i doušek pro nový rok. Limitovaná edice švýcarské pálenky...

Švýcarská dokonalost, to nejlepší a nejlépe vyzrálé ovoce v každé kapce ušlechtilého destilátu a ještě k tomu vzrušující dotyk oloroso sherry. Tato liitka jedinečné...

BIBLE TUZEMSKÉHO VINAŘSTVÍ PODRUHÉ. Naučná publikace Vinařská technologie vychází v novém vydání

Prestižní mezinárodní cena Le Prix l’OIV, což je nejvyšší ocenění v oboru, provázela v roce 2018 první vydání knihy Vinařská technologie autorů Josefa Balíka...

POPULÁRNÍ

NOVINKY!

Translate »