Tiskové zprávy
Zdravé léto a meloun k tomu. Polévka, která osvěží, skvěle chutná a svědčí tělu
Kombinace japonské a středomořské kuchyně s inspirací ve stravování nejdéle žijících komunit světa, takové jsou recepty z progresivní kuchařky SÍLA ZDRAVÉ STRAVY. Za vydáním...
Král vín a stupně vítězů 2024. Hlavní „korunka“ patří Merlotu z vinařství Kern
Devatenáctý ročník prestižního projektu Král vín vyhlásil výsledky soutěže, do níž 165 českých a moravských vinařů přihlásilo celkem 1370 vín. Absolutním šampionem Krále vín...
PRAŽSKÉ VINICE 2019 ...
Pražské vinice a vinařství otevírají již potřetí své brány v rámci ještě mladého, ale už populárního projektu Hlavního města Prahy. Komentované prohlídky, perličky z historie...
Kam na flákotu? Wood & Steak je masožroutů ráj
Jako za lovců mamutů. Pořádná flákota je nejvíc. Když máte kvalitní maso, nepotřebujete už prakticky nic jiného. Kromě trochy dřeva do grilu. A když...
Zlaté vítězství v Singapuru! Čeští kuchaři nejlepší na světě
Losos, mušle, ale i líčka a roštěná pomohly našim kuchařům „na bednu“ v nejprestižnější asijské soutěži v Singapuru. Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR oslavil...
Vinařství Škrobák je vinařstvím roku 2018
Vítězem devátého ročníku soutěže Vinařství roku 2018, pořádané Svazem vinařů ČR, se stalo Vinařství Škrobák, které zároveň zvítězilo v kategorii malé vinařství s produkcí...
Montefalco Sagratino DOCG. Podzimní výlet za skrytou perlou Umbrie
Máte pocit, že italskou botu znáte jako své boty a místní vína máte dobře napitá? Přesto se stále objevují nové poklady. S novými přístupy...
Pálavské vinobraní: cimbálovka, královský pár i lisování hroznů
Třídenní slavnost vína a burčáku v Mikulově láká na hudební hvězdy i Václava IV. Bohatý hudební i vinařský program ozdobí již 72. ročník Pálavského vinobraní....
Featured
Most Popular
TŘIKRÁT NA ZDRAVÍ! A NA PATRIKA
Hromadné oslavy se nekonají, takže na již tradiční průvod sv. Patrika můžeme zapomenout, ale ZELENÝ DEN a s ním veselou oslavu jara přece neodpískáme. 17....
Latest reviews
Chobotnice pod pekou. Chorvatská specialita ze žhavého uhlí
Z chobotnice mají české hospodyně zpravidla respekt. Přitom přírava není vůbec složitá. Tradiční chorvatská lahůdka se obyčejně dělá ve speciální nádobě zvané peka, ale...
Organizace pro révu a víno OIV oslavila 100 let. Do další...
Mezinárodní organizace pro révu a víno OIV oslavila stoleté výročí od svého založení v roce 1924. To už si žádá důkladné ohlédnutí za prací,...
BRUGAL PŘEDSTAVIL NOVINKU. Prémiový rum Maestro Reserva míří k dokonalosti
Pět generací a mistrovské okamžiky, které se zrodily z vášně pro věc. Dominikánský rum Maestro Reserva je nejen výsledkem bohatých zkušeností a lásky k...




























