letní polévka

Zdravé léto a meloun k tomu. Polévka, která osvěží, skvěle chutná a svědčí tělu

Kombinace japonské a středomořské kuchyně s inspirací ve stravování nejdéle žijících komunit světa, takové jsou recepty z progresivní kuchařky SÍLA ZDRAVÉ STRAVY. Za vydáním...
Absolutní šampion Krále vín

Král vín a stupně vítězů 2024. Hlavní „korunka“ patří Merlotu z vinařství Kern

Devatenáctý ročník prestižního projektu Král vín vyhlásil výsledky soutěže, do níž 165 českých a moravských vinařů přihlásilo celkem 1370 vín. Absolutním šampionem Krále vín...

PRAŽSKÉ VINICE 2019 ...

Pražské vinice a vinařství otevírají již potřetí své brány v rámci ještě mladého, ale už populárního projektu Hlavního města Prahy. Komentované prohlídky, perličky z historie...

Kam na flákotu? Wood & Steak je masožroutů ráj

Jako za lovců mamutů. Pořádná flákota je nejvíc. Když máte kvalitní maso, nepotřebujete už prakticky nic jiného. Kromě trochy dřeva do grilu. A když...

Zlaté vítězství v Singapuru! Čeští kuchaři nejlepší na světě

Losos, mušle, ale i líčka a roštěná pomohly našim kuchařům „na bednu“ v nejprestižnější asijské soutěži v Singapuru. Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR oslavil...

Vinařství Škrobák je vinařstvím roku 2018

Vítězem devátého ročníku soutěže Vinařství roku 2018, pořádané Svazem vinařů ČR, se stalo Vinařství Škrobák, které zároveň zvítězilo v kategorii malé vinařství s produkcí...

Montefalco Sagratino DOCG. Podzimní výlet za skrytou perlou Umbrie

Máte pocit, že italskou botu znáte jako své boty a místní vína máte dobře napitá? Přesto se stále objevují nové poklady. S novými přístupy...

Pálavské vinobraní: cimbálovka, královský pár i lisování hroznů

Třídenní slavnost vína a burčáku v Mikulově láká na hudební hvězdy i Václava IV. Bohatý hudební i vinařský program ozdobí již 72. ročník Pálavského vinobraní....
229,817FanoušciTo se mi líbí
71,460NásledovníciNásledovat
32,600OdběrateléOdebírat

Featured

Most Popular

TŘIKRÁT NA ZDRAVÍ! A NA PATRIKA

Hromadné oslavy se nekonají, takže na již tradiční průvod sv. Patrika můžeme zapomenout, ale ZELENÝ DEN a s ním veselou oslavu jara přece neodpískáme. 17....

Latest reviews

Chobotnice pod pekou. Chorvatská specialita ze žhavého uhlí

Z chobotnice mají české hospodyně zpravidla respekt. Přitom přírava není vůbec složitá. Tradiční chorvatská lahůdka se obyčejně dělá ve speciální nádobě zvané peka, ale...

Organizace pro révu a víno OIV oslavila 100 let. Do další...

Mezinárodní organizace pro révu a víno OIV oslavila stoleté výročí od svého založení v roce 1924. To už si žádá důkladné ohlédnutí za prací,...

BRUGAL PŘEDSTAVIL NOVINKU. Prémiový rum Maestro Reserva míří k dokonalosti

Pět generací a mistrovské okamžiky, které se zrodily z vášně pro věc. Dominikánský rum Maestro Reserva je nejen výsledkem bohatých zkušeností a lásky k...

More News

Translate »