Tiskové zprávy
Lanýž a nudle. Piemontská klasika
Jsou hebké jako dech, hedvábně tenké proužky domácích nudlí zvaných tajarin. Ručně krájených, typických pro severoitalský region Piemonte. Co je jejich zvláštností? Spousta žloutků....
Víno&Styl 77
Odbouchnete lahev v jednom roce a víno vtéká do sklenek už v tom následujícím. Takový je příběh sektu o silvestrovské noci. A docela trefně odráží tempo...
MLADÁ VÍNA 2019 POTVRZUJÍ VÝJIMEČNÝ ROČNÍK
Na pondělí 11. listopadu připadá svátek svatého Martina a tento čas již tradičně patří ochutnávce prvních vín. Ta podle Unie enologů ČR budou rozhodně patřit...
Prdelačka. Zabijačková specialita aneb když každá krupka tvrdá…
Je tmavá, krvavá, voní majoránkou a česnekem, navíc nese libozvučný název. Prdelačka, jeden z klenotů české kuchyně.
Popeleční středa je za humny, tak si ještě...
BIBLE VÍNA: Průvodce od „A“ do „Z“. Hrozny, výroba, regiony, degustace i párování s...
Tahle kniha je vážně boží. Přehledná, stručná a obsáhlá zároveň, není divu, že se stala světovým bestsellerem. Autoři Madeline Puckette a Justin Hammack jsou...
BIOFACH 2018 – ohlédnutí
Od 14. do 17. února 2018 spojilo duo veletrhů Biofach a Vivaness v Norimberku na čtyři dny mezinárodní obchod s biopotravinami a přírodní kosmetikou. Celkem 3 218...
Jägermeister nebo „proseccová“? Crème de la Crème otevřela na Letné šestou pobočku
Další šance na skvělou zmrzlinu přibyla nově na Letné. Nejnovější pražská pobočka známé zmrzlinárny láká milovníky této chladivé letní lahůdky, včetně příznivců jejích...
Tipy na vinařské akce – 51 – 52. týden
Vánoce, vánoce ze všech stran vánoce. Tip pro ty, co se nechtějí stresovat: Nemáte všechny dárky? Dejte si dvě deci!! Nemáte stromeček? Dejte si...
Rožnovský food festival praskal ve švech
Gastronomické lahůdky i osvědčené valašské speciality, hvězdní hosté a atraktivní kuchařské show. Takový byl první ročník Garden Food Festivalu v Rožnově pod Radhoštěm, který navštívilo...
Featured
Most Popular
DINNER IN THE SKY 2023 vyplouvá. Do oblak míří Koráb, mladý...
Zážitková kuchyně nad Prahou nebude chybět ani letos na podzim, gastronomická atrakce VEČEŘE V OBLACÍCH proběhne tentokrát v režii jednoho z nejzkušenějších šéfkuchařů mladé...
Latest reviews
Premiéra ProWein Business Talks. Online diskuse na téma digitalizace ve víně...
ProWein spustil novinku, zahájení série diskusních panelů ProWein Business Talks bylo velmi úspěšné. Více než dvě stovky účastníků napříč vinařským světem dychtivě sledovalo online...
Svěží a ovocitá, z vyzrálých hroznů. Taková jsou Svatomartinská vína 2023....
Příznivé počasí v klíčovém období zrání hroznů, stejně jako zkušenost vinařů s přípravou vín v krátkém čase od sklizně, to vše stojí za vysokou kvalitou nového ročníku...
Tipy na vinařské akce – 10. týden
Degustace vín Rodinného vinařství Válka z Nosislavi se koná v úterý 13. března od 19 do 22 hodin v Castellana trattoria v Brně. Vína tohoto rodinného vinařství představí během degustace...




























