letní polévka

Zdravé léto a meloun k tomu. Polévka, která osvěží, skvěle chutná a svědčí tělu

Kombinace japonské a středomořské kuchyně s inspirací ve stravování nejdéle žijících komunit světa, takové jsou recepty z progresivní kuchařky SÍLA ZDRAVÉ STRAVY. Za vydáním...
bílý svařák

Bílý svařák přímo z rukou hraběte

Pochází ze slavných vánočních trhů v Drážďaněch, ty první se tu konaly už v roce 1434. A vedle tradiční vánoční štoly je to právě...

Michelinské menu a mistrovské koktejly. Mimořádná kulinářská show v pražském Monkey Baru 

Koukat se pod ruce šéfkuchaře se dvěma michelinskými hvězdami a zážitkové menu zapít koktejly od barmana světové třídy, to je kulinářský zážitek, na který...

Svátek mladého vína je tady!!!

V SOBOTU 11.11.  V  11 HODIN OTEVŘEME NOVÝ ROČNÍK SVATOMARTINSKÝCH VÍN. SVÁTEK SVATÉHO MARTINA  TRADIČNĚ SYMBOLIZUJE UKONČENÍ PODZIMNÍCH MĚSÍCŮ, DOBY ZRÁNÍ VÍNA A OZNAMUJE PŘÍCHOD...

Svatomartinská vína jsou vybrána

Ve Valticích proběhlo druhé kolo hodnocení vín, která usilovala o možnost používat známku Svatomartinské 2018. Celkem se v obou kolech hodnotilo 450 vzorků mladých vín,...

PUNTACANA: Karibský poklad (nejen) na tradičních oslavách rumu

Ochutnávky, interaktivní semináře s mezinárodními specialisty, workshopy... Rum v jeho čisté kráse, ale i schovaný v aktraktivníh míchaných nápojích. Praktické tipy, dobroty inspirované lahodnou...

VINOZOOM Vinařství roku 2022 už zná své finalisty

S novinkou - Porotou juniorů, která doplňuje klasické porotce - a heslem "Nevyzkoušené je nepoznané" finišuje do finále letošní 13. ročník soutěže Vinařství roku....

MAGIE PÁROVÁNÍ – Jak poznat velké víno

Ne vždy se dá o něčem tak jednoznačně říci, že jedna a jedna jsou tři, jako o vydařeném snoubení vína a jídla. Jenomže k tomu...
Vinařství Sonberk

Soutěž Vinařství roku 2023 jde do finále

Z pětadvaceti vinařství, která se letos ucházejí o titul Vinařství roku, už je částečně vybráno a je jasné, kdo postoupil do závěrečného klání 14....
229,817FanoušciTo se mi líbí
71,460NásledovníciNásledovat
32,600OdběrateléOdebírat

Featured

Most Popular

Lanýž a nudle. Piemontská klasika

Jsou hebké jako dech, hedvábně tenké proužky domácích nudlí zvaných tajarin. Ručně krájených, typických pro severoitalský region Piemonte. Co je jejich zvláštností? Spousta žloutků....

Latest reviews

BACCHUS MADRID 2023: Titul pro nejlepšího enologa a 34 medailí putuje...

Prestižní španělská soutěž vín Bacchus Madrid 2023 vstoupila letos s 21. ročníkem do třetího desetiletí a přinesla další radostnou zprávu pro Českou republiku. V noblesním paláci...

Lahůdka z ulity. Šneci po burgundsku

Šneci. Zapečení, nadívaní, podávaní s vinnou omáčkou. Za první republiky jeden z oblíbených vánočních pokrmů v měšťanských rodinách. Buď se na ně chodilo na oběd, či...

NĚMECKEM za vínem. Chladné dny patří červenému

Německo máme "u nosu" a na cesty za vínem je vlastně ideální čas. Vinaři už mají hrozny dávno pod střechou, ve sklepích už to...

More News

Translate »