SOUŤEŽ O KNIHU: Nejlepší restaurace pro rok 2023 ocenění Zlatými lvy

0

Blíží se jaro a s ním posezení v zahrádkách restaurací, brzy se dozvíme o nových hvězdách průvodce Michelin, pobídek k tomu objevovat nové gurmánské zážitky je spousta. Jistě proto přijde vhod nové vydání prestižního gastronomického průvodce s prezentací těch nejlepších českých podniků. Exkluzivní knihu můžete nyní vyhrát i vy.

Již tradičně vydávaná publikace s hodnocením kvality restaurací v Česku představuje na 240 stranách výběr nejlepších restaurací z celé republiky a to s množstvím ilustračních fotografií a důležitých aktuálních informací pro návštěvníky, kteří se vydávají za zajímavým kulinářským zážitkem.

Praktický průvodce i atraktivní čtení pro labužníky

Tak jako řada průvodců z minulých let patří i ten letošní mezi nezbytnost a současně ozdobu knihovny každého příznivce zážitkové gastronomie.

Aby bylo ovšem vítězů, musí být soutěž, výběr více než stovky podniků vzešel z hodnocení inspektorů nakladatelství TopLife Czech a jako každý rok platí, že čím více Zlatých lvů restaurace obdržela, tím vybranější zážitek může host při její návštěvě předpokládat. A opět zde naleznete pod označením TIP 2023 také nové restaurace, které zaujali hodnotitele a jsou označeny pečetí se zlatou lví korunkou. Ta poukazuje na ty podniky, které by měly být v hledáčku všech příznivců špičkové, chceme-li zážitkové gastronomie.

Oceněné restaurace jsou představeny na samostatných dvoustranách a vedle základních informací a inspirujících fotografií se zde z krátkých rozhovorů s šéfkuchaři, majiteli či manažery dozvíte více o konceptu restaurace, jaká jsou ta její „nej“, jaké novinky se chystají či za jakým oblíbeným jídlem se hosté znovu vracejí.

Soutěžte a získejte klenot do vaší labužnické knihovny

Tato exkluzivní publikace vychází s důrazem na vysokou tiskovou kvalitu i celkové provedení a v maloobchodní síti je k dostání za 690 Kč. Pokud ji chcete mít i v knihovně i vy a nezaplatit ani korunu, odpovězte do 15. března na naši soutěžní otázku.

Soutěžní otázka: Bez českého knedlíku by nebyla česká kuchyně. Ale víte, ve kterém století se do něho začala přidávat mouka?

a) v 15. století b) 16. století c) v roce 1748 d) v 19. století

Odpovědi zasílejte na redakce@vinoastyl.cz, z těch správných vylosujeme 3 výherce.