Toskánská kuchyně v NH Prague City

0

V restauraci Il Giardino hotelu NH Prague City probíhá do 25. března 2017 speciální kulinářská akce Měsíc toskánské kuchyně.

Tým restaurace v čele se šéfkuchařem Danielem Bukowskim přivítá šéfkuchaře Emanuela Valliniho,  uznávanou osobnost italské gastronomie, který představí české veřejnosti to nejlepší ze svých toskánských specialit, vše pod značkou ´Officina Vallini´.

 „Pokud myslíte srdcem a pracujete rukama, vytváříte emoce,” tvrdí Emanuele Vallini, známá tvář italské kulinářské školy.

Měsíc toskánské kuchyně bude završen nedělním toskánským brunchem, 26. března 2017 od 11:30 hod v restauraci II Giardino.

[ot-caption title=”” url=”http://www.vinoastyl.cz/wp-content/uploads/2017/03/Kżupavā-Coccoli-di-pane-se-smaßenou-Áalvōj°.jpeg”]

4-chodové menu v ceně 990 Kč zahrnuje.

  • Křupavé Coccoli di pane  se smaženou šalvějí  
  • Paccheri s kachním ragú na červeném víně
  • Treska po livornsku s rajčatovým pyré
  • Tiramisu

Akce se koná pod záštitou Velvyslanectví Italské republiky v Praze.

***

 

EMANUELE VALLINI

[ot-caption title=”” url=”http://www.vinoastyl.cz/wp-content/uploads/2017/03/Emanuele-Vallini-2.jpeg”]

Emanuele a jeho žena Ornella otevřeli v roce 2003 vlastní restauraci La Carabaccia přímo v Toskánsku, v provincii Livorno v Bibboně, v místech slavných vinic Bolgheri. Emanuele Vallini je šéfkuchař s dlouholetými zkušenostmi. Má mimořádnou schopnost sdělovat a vytvářet kulinářské emoce prostřednictvím svých pokrmů a to vše s využitím moderních způsobů přípravy a nejkvalitnějších ingrediencí.

www.lacarabaccia.it

DANIEL BUKOWSKI

 

Daniel Bukowski je šéfkuchařem Hotelu NH Prague City. Rád objevuje zapomenuté suroviny a překvapuje neobvyklými kombinacemi chutí. Jeho kuchyně je inspirována italskou a středomořskou kuchyní a zaručuje vysokou kvalitu a inovace. Daniel rozšířil své zkušenosti během několika pobytů v zahraničí, například v Manchesteru a Kodani. V rámci hotelového řetězce NH pravidelně vaří s michelinskými kuchaři.

O RESTAURACI IL GIARDINO

[ot-caption title=”” url=”http://www.vinoastyl.cz/wp-content/uploads/2017/03/II-Giardino-restaurant.jpeg”]

Il Giardino Restaurant je místem výjimečným svojí italskou kuchyní zaměřenou na region Toskánska. Originalita receptů je garantována úzkou spoluprací s uznávaným ambasadorem italské kuchyně, šéfkuchařem Emanuelem Vallinim, který spolu s šéfkuchařem hotelu Danielem Bukowskim připravuje pokrmy ze stejných surovin a se stejným nadšením, jako to dělají v Toskánsku. To vše je podpořeno moderním stylovým interiérem a v letních měsících rozkvetlou terasou s grilováním a výhledem na Prahu.

[ot-caption title=”” url=”http://www.vinoastyl.cz/wp-content/uploads/2017/03/II-Giardino-2.jpeg”]