Čeští a moravští vinaři přivezli vloni ze světa rekordních 990 medailí

V roce 2019 bylo o moravských a českých vínech ve světě opět slyšet a potvrdila se jejich neustále rostoucí kvalita. Z mezinárodních soutěží si...

Národní soutěž vín 2017

Národní soutěž vín 2017, největší a nejvyšší soutěž vín v České republice, zahajuje ve dnech 10. a 11. srpna hodnocením vín velkopavlovické vinařské podoblasti...

Jubilejní Salon vín 2025 zná vítěze. Volaříkův Ryzlink vlašský 2022 nejlepším vínem roku

Vítěze s titulem absolutního šampiona jubilejního 25. ročníku Salonu vín – Národní soutěže vín České republiky pro rok 2025 vyhásili hodnotitelé po dvoudenním finálovém...

Festival zážitkové gastronomie Chef Time Fest odstartuje již v únoru

Milovníci zážitkové gastronomie si mohou v diáři vyznačit datum 8. 2. 2017. Právě v tento den odstartuje v dejvické restauraci AvantGarde food festival Chef Time Fest, který...

Čas na krevety, kraby i humra. Zima v Hergetově Cihelně má vůni moře

Na mořských korýších Češi ujíždějí stále víc a teď je ten ideální čas nechat se hýčkat lahodnými sousty s chutí oceánu. V zimních dnech...

Když se Vídeň oblékne do vánočního.

Vídeňské vánoční trhy existují přes 700 let a vůbec první se konal roku 1294 za císaře Albrechta II, jmenoval se Prosincový. Jeho účelem bylo...

Medaile z Berlína potvrdily opět kvalitu našich vín. Velká zlatá pro Volaříka

Zímní kolo 26. ročníku Berliner Wein Trophy, první soutěž ze čtyř mezinárodních klání seriálu Zlaté ligy, přinesla moravským a českým vinařům 23 zlatých a...

ZÁTKA JAKO DIAMANT

Nová kolekce skleněných zátek Vinolok Premium, určená pro segment luxusních nápojů, má hned několik funkcí. Uzavřít lahev. Být designovým doplňkem. A umocnit výjimečnou a...

FENAVIN 2025: Víno, slunce, skvělá prezentace a budoucnost byznysu

Město Ciudad Real ve španělské Kastilii se pravidelně každý druhý rok stává epicentrem světového vinařského průmyslu v podobě třídenního veletrhu FENAVIN. V největší vinařské oblasti Španělska...
229,817FanoušciTo se mi líbí
71,460NásledovníciNásledovat
32,600OdběrateléOdebírat

Featured

Most Popular

Latest reviews

Věnečky Janeček vínu sluší. Podzim přináší vůni pražených oříšků i novou...

Halloween i dušičky, věnců i věnečků je s podzimem až až, ale ty cukrářské "od Janečka" rozzáří i pochmurné podzimní dny chutěmi, vůněmi a...

Polární treska se vrací

Od ledna do března nabízí mnoho skandinávských restaurací menu založené na chutném mase polární tresky, která se smí lovit pouze v zimních měsících. Do Prahy...

Otevřené sezení venku i nové menu v Babiččině zahradě

Pestrou kolekci svěžích novinek připravil pro své hosty šéfkuchař průhonické restaurace Babiččina zahrada Michal Šorf. Novému menu vládnou sezónní speciality z lahodného chřestu a...

More News

Translate »