Tiskové zprávy
DON'T MISS
SOUŤEŽ O KNIHU: Nejlepší restaurace pro rok 2023 ocenění Zlatými lvy
Blíží se jaro a s ním posezení v zahrádkách restaurací, brzy se dozvíme o nových hvězdách průvodce Michelin, pobídek k tomu objevovat nové gurmánské...
Michelinské menu a mistrovské koktejly. Mimořádná kulinářská show v pražském Monkey...
Koukat se pod ruce šéfkuchaře se dvěma michelinskými hvězdami a zážitkové menu zapít koktejly od barmana světové třídy, to je kulinářský zážitek, na který...
LATEST VIDEOS
TRAVEL GUIDE
Slovinská vína v Královské zahradě
V Královské zahradě se o víkendu 16. a 17. září 2017 uskuteční již 12. ročník Vinobraní na Pražském hradě. Kromě tradičního programu se návštěvníci letos mohou...
Víno&Styl 81
Je to letos blázinec. Ještě nezačalo jaro, už bylo léto. Ještě nezačalo léto a už jsme zažívali tropy. Na Medarda skráplo jen maloučko a...
PHONES & DEVICES
Třídenní svátek vysoké gastronomie je tu. Startuje MAKRO CZECH GASTRO FEST...
Velký svátek gurmetů i profíků vrchnolné gastronomie: špičkoví šéfkuchaři, přehlídka novinek, trendů, technik... První květnový víkend otevírá letos novou kapitolu českého kuchařského umění a...
Medaile z Berlína potvrdily opět kvalitu našich vín. Velká zlatá pro...
Zímní kolo 26. ročníku Berliner Wein Trophy, první soutěž ze čtyř mezinárodních klání seriálu Zlaté ligy, přinesla moravským a českým vinařům 23 zlatých a...
LATEST TRENDS
Víno&Styl 71
Není nic hezčího, než když začne hrát příroda všemi barvami. Ale taky je to pořádný frmol. Stačí, aby se objevily první žluté listy, a pro...
Opojné Amarone a osobitá vína z vinařství Brunelli
Nachází se v regionu Veneto, přesně mezi Veronou a jezerem Garda. Vinařská oblast Valpolicella je jednou z nejkrásnějších a nejznámějších v Itálii. S pokladem jménem Amarone,...
TECH
FASHION
REVIEWS
Třídenní svátek vysoké gastronomie je tu. Startuje MAKRO CZECH GASTRO FEST...
Velký svátek gurmetů i profíků vrchnolné gastronomie: špičkoví šéfkuchaři, přehlídka novinek, trendů, technik... První květnový víkend otevírá letos novou kapitolu českého kuchařského umění a...