Menu v Hergetově cihelně

Vánoce si bez dobrého jídla umí představit jen málokdo. Vytvořit si dobré jídlo doma už může být pro někoho trochu oříšek. navíc na některé speciality, už vzhledem k složitosti přípravy je lepší vyrazit do restaurace. Proto se vedle zanalců gastronomie,  ti méně šikovní kuchtíci mohou schovat za označení gurmet a vyrazit na exkluzivní vánoční menu. 

Tradičně sváteční nabídku připravuje restaurace Hergetova cihelna na pražské Kampě. Letos za 1450 koun můžete ochutnat:

Křupavý chips z vepřové kůže, quinua, houby, česnek, majoránka

Losos Gravlax, křupavé bramborové rösti, avokádový krém, zauzený kaviár z lososovitého pstruha

Grilované kachní prso, kroketa z brambor a kachního confitu, fenyklový kompot, Madeirová omáčka

Hruškový koláč Tatin, vanilková zmrzlina, Chantilly krém

A nemůže chybět výběr tradičního vánočního cukroví 

Pokud byste chtěli zabrousit do tradičních českých vánoc, zkuste šnečí menu.

Dobrou chuť