Tiskové zprávy
DON'T MISS
LUŽICKÁ JEZERA. Krajina, která před pár desetiletími nebyla. A nechybí ani...
Zrcadlí se jen kousek od českých hranic, zhruba hodinu autem na sever. Dříve se tu těžilo uhlí, dnes jezera lákají tyrkysovými vodami, krásami přírody...
Rybu spláchněte Solarisem, bizona Pinotinem. Německá jezerní krajina překvapuje vinicemi i...
Lužická jezerní oblast se postupně stává jednak ideální lokalitou k aktivnímu odpočinku uprostřed přírody, zároveň i zajímavou kulinářskou destinací. A protože leží jen zhruba...
LATEST VIDEOS
TRAVEL GUIDE
BACCHUS MADRID 2023: Titul pro nejlepšího enologa a 34 medailí putuje...
Prestižní španělská soutěž vín Bacchus Madrid 2023 vstoupila letos s 21. ročníkem do třetího desetiletí a přinesla další radostnou zprávu pro Českou republiku. V noblesním paláci...
CO JE VÍC, NEŽ MOŘE? DRUHÁ DOVOLENÁ NA NAŠICH VINICÍCH
Zatímco jednu dovolenou si v letních měsících dopřáváme rádi v exotických destinacích, na druhou míříme do Česka. Nejvíc lákají Jižní Čechy, hory a vinařské regiony.
Sklenička lehkého...
PHONES & DEVICES
DEN ORANŽÁD. Žádný hipsterský trend, ale fenomén. Vína barvy jantaru mají...
Oranžová vína nejsou jen trend. Jsou prostě jiná. Od jejich historie, způsobu výroby, po příležitosti a jídla, k nimž se hodí. A v říjnu slaví svátek.
Lanýže, vareniky, jedlé zlato, Francie i Japonsko. Světový RESTAURANT WEEK...
Gastronomické objevy táhnou a s možností ochutnat výhodněji atraktivní speciality v podnicích, jejichž návštěvu si člověk plánuje nebo ji má na Bucket listu, není...
LATEST TRENDS
Tipy na vinařské akce – 4. týden
Mrzne až praští, padá sníh, D jednička stojí, lyžaři a běžkaři zaplavují naše hory. Svařáky pochybné kvality tečou proudem. Pro ty, co zimním sportům...
Revoluce ve sklenici
Z jeho skleniček, v nichž můžete zkoumat „snové světy“ jako ve sněžném těžítku, pijí koktejly lidé v metropolích Evropy, ale i v Dubaji, Kataru, Austrálii, USA. Nápojové...
TECH
FASHION
REVIEWS
DEN ORANŽÁD. Žádný hipsterský trend, ale fenomén. Vína barvy jantaru mají...
Oranžová vína nejsou jen trend. Jsou prostě jiná. Od jejich historie, způsobu výroby, po příležitosti a jídla, k nimž se hodí. A v říjnu slaví svátek.