Pověste ho vejš….

… ať se houpá. A zhoupněte se s ním. Michelinský šéfkuchař ROLAND HUBER se postará o skvělé jídlo, výšková plošina o zbytek. Kombinace labužnického a adrenalinového zážitku, to je Dinner in the Sky.

Kde by mělo chutnat lépe, než v oblacích. Spojení atraktivních výhledů ze speciální výškové plošiny zavěšené 50 metrů nad zemí, skvělého jídla, romantiky západů slunce (v případě jedinečně načasované večeře) a drinku či několika sklenek dobrého vína je ideální příležitost, jak prožít nezapomenutelné chvíle, pořídit si unikátní záběry a selfie, skvěle se pobavit a mít co vyprávět. Dinner in the sky je atrakce, která se čas od času objeví i v Praze. A tentokrát se vrací nikoli jen na víkend – ale dokonce na deset dní. Od 1. do 10. září si tak budou hosté této mimořádné zážitkové gastronomie užívat snídaní, obědů, několikachodových večeří, nebo jen drinků v magické atmosféře nad Prahou.  O dokonalou přípravu atraktivních pokrmů se tentokrát postará šéfkuchař vídeňské michelinské restaurace Le Ciel Roland Huber. A jak to probíhá?

U vzdušného stolu

Dvaadvacet hostů usedne kolem prostorného stolu na speciální pohodlná křesla, ke kterým je každý připásán bezpečnostními pásy. Poté je plošina vyzdvižena do vzduchu, kde šéfkuchař servíruje buď tříchodový oběd nebo o jeden chod bohatší večeři. V odpoledním čase je nádherný výlet do výšky zpestřen sklenkou šampaňského či jiného drinku. Večeře v oblacích se pořádají ve 40 zemích světa a zúčastnily se jich již desítky tisíc zájemců. Tradičně největším zážitkem je večeře při západu slunce, za kterou v Praze zaplatíte 3775 až 3995 korun. Více o cenách, termínech, možnostech rezervací či dárkových poukazů najdete na www.dinnerinthesky.cz