Skvělé víno a gastronomie, to je jižní Sardinie

0
Pláže s bílým pískem a azurově modrým mořem, nedotčenou přírodu, poetická městečka a hlavně, na rozdíl od severně položené části, božský klid. To vše nabízí...

LIFESTYLE

TECHNOLOGY

LATEST NEWS

Třídenní svátek vysoké gastronomie je tu. Startuje MAKRO CZECH GASTRO FEST 2023 s nejvyšší...

0
Velký svátek gurmetů i profíků vrchnolné gastronomie: špičkoví šéfkuchaři, přehlídka novinek, trendů, technik... První květnový víkend otevírá letos novou kapitolu českého kuchařského umění a...

Medaile z Berlína potvrdily opět kvalitu našich vín. Velká zlatá pro Volaříka

0
Zímní kolo 26. ročníku Berliner Wein Trophy, první soutěž ze čtyř mezinárodních klání seriálu Zlaté ligy, přinesla moravským a českým vinařům 23 zlatých a...

To nejlepší z australských a novozélandských vinic. Dny protinožců podruhé

0
Už jen pár dní dělí milovníky vína od možnosti ochutnat vinné poklady, které se zrodily ve vinicích a sklepích Austrálie a Nového Zélandu. Aussie...

STAY CONNECTED

229,817FanoušciTo se mi líbí
70,791NásledovníciNásledovat
32,600OdběrateléOdebírat
- Advertisement -

POPULAR ARTICLES

Víno&Styl 65

0
Léto bylo suché jako troud, horké jako pícka, a byť se po té sluneční výhni člověk pomalu těší na sníh, ještě to nějakou dobu...

ČESKO NA GRILU: Léto s chutí žáru a kouře

0
Typickou vůni, signalizující, že se někde griluje, dneska zavětříme už z kraje jara a provází nás až do podzimu. V opékání flákoty, ale i ryb, zeleniny,...

Pivo od nomádů. Festival létajících pivovarů v Česku poprvé

0
Pivních festivalů je v Česku mraky, v Pražské tržnici v Holešovicích se však na září chystá překvapivá novinka. Poprvé se ale bude v tuzemsku konat...

LATEST REVIEWS

“Biodynamik” Olivier Bonville v ČR!

0
  Historie vinařství Franck Bonville se datuje od roku 1930. Franck Bonville, který do té doby pracoval na vinicích Veuve Clicquot, tuto společnost opustil a...