Talíře Svatého Martina

Pokud ještě nevíte, jak stylově zažít nedělní Svatomartinský oběd – zkuste tradiční menu trochu jinak. V restauraci Mlýnec vás určitě překvapí…  a nejen designem

Svátek svatého Martina patřil již v historii k jednomu z nejoblíbenějších v roce. I nyní se těší velké oblibě. Tento den byl spojován s příchodem prvního sněhu, ale také s pravým posvícením se vším, co k němu patří.

Právě novodobé posvícení pojaté ve svatomartinském duchu se bude odehrávat v restauraci Mlýnec. Jak jinak než neodolatelně a absolutně v jiném úhlu pohledu. Avšak česká kvalita a kulinářské dědictví našich předků v Mlýnci zůstává.

Menu:

Foie gras paté, zmrzlina z hořčice, blumy, mazanec

Kaldoun consommé, smažené nudle, žaludek, srdce, sezónní zelenina

Svatomartinská husa, konfit a prso, jablko, fermentované bílé zelí, kaštanová houba, růžičková kapusta

Domácí buchty, povidla, mák, rumová pěna